Onze service en garantie

Hoog serviceniveau en twee jaar garantie

Bij Bloomdale Eyewear streven we niet alleen naar een collectie brillen van de beste materialen en een goede kwaliteit, we gaan ook voor een hoog serviceniveau. Zo bieden we twee jaar garantie op onze modellen, is er de mogelijkheid om een zichtzending te ontvangen én leveren we snel en voornamelijk uit voorraad. Ook losse onderdelen worden dezelfde dag nog verzonden.

Een garantieaanvraag indienen

Garantie op onze Bloomdale monturen

Ondanks dat onze brillen met de grootste zorg worden gemaakt, kan er natuurlijk een defect of een beschadiging aan een van onze monturen ontstaan. Bloomdale Eyewear biedt twee jaar garantie op de monturen vanaf de orderdatum. Je kunt in het geval van een schade of een defect het beste een e-mail sturen naar: info@bloomdale.eu, met als onderwerp: ‘garantieaanvraag’.

Heb je het montuur via een van onze distributeurs afgenomen? Dien je garantieaanvraag dan rechtstreeks bij je distributeur in.

Zorg ervoor dat de e-mail de volgende informatie bevat, zodat we je snel kunnen helpen:

Na ontvangst van je mail en de foto’s laten wij je zo spoedig mogelijk weten of de garantieaanvraag is goedgekeurd. 

Mochten de foto’s niet voldoende duidelijkheid geven, dan kunnen we je vragen het montuur aan ons retour te sturen om het beter te kunnen beoordelen.

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom raden wij je aan om de bakschroeven van het montuur open te draaien wanneer je de demolenzen uit de bril haalt. Door de demoglazen niet uit het montuur te drukken, maar ze eruit te schroeven, kun je beschadigingen aan de lak van het montuur voorkomen.

Veelgestelde vragen

Ben je al een bestaande klant en heb je een login van ons ontvangen? Dan kun je orders plaatsen via de dealer login button (rechtsboven in de blauwe balk) op onze website. Heb je nog geen toegang tot de portal, dan kun je via dezelfde button een account aanvragen. Je dient hiervoor hetzelfde e-mailadres te gebruiken die je hebt opgegeven als contactgegevens.

Mocht je vragen of hulp nodig hebben, stuur dan een e-mail naar: info@bloomdale.eu

Heb je al een wachtwoord ontvangen, maar ben je deze vergeten? Klik dan op de dealer-login button, vul je e-mailadres in (gekoppeld aan het account) en klik op wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan per e-mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Nog geen klant, maar wel interesse in ons Bloomdale label of in een eigen private label? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina. We komen graag met je in contact!

Heb je onverhoopt een defect aan een van onze monturen? Om je snel te kunnen helpen, vragen we je ons enkele gegevens en fotomateriaal te sturen. Kijk voor meer uitleg bij garantie op onze monturen hierboven op de pagina. Na ontvangst van de informatie en de foto’s laten wij je zo spoedig mogelijk weten of de garantieaanvraag is goedgekeurd. 

Heb je het montuur via een van onze distributeurs afgenomen? Dien je garantieaanvraag dan rechtstreeks bij je distributeur in.

Jazeker! Dan kan. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via: info@bloomdale.eu of door gebruik te maken van het contactformulier op de contactpagina.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je liever gewoon contact met ons? We helpen je graag!