You've got specs appeal

Originele en kleurrijke brillen voor mannen en vrouwen

Bloomdale Eyewear is een succesvol en trendy Nederlands brillenlabel opgericht in 2015. Vanuit het Brabantse Rosmalen ontwerpen we een brede, kleurrijke en originele collectie monturen voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Onze monturen zijn inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 400 onafhankelijke opticiens in Nederland en bij ruim 2500 onafhankelijke partijen in 24 andere landen binnen en buiten Europa. We produceren meerdere keren per jaar een collectie onder het eigen label en daarnaast ontwerpen we collecties onder private label voor onze klanten in binnen- en buitenland. 

Bloomdale Eyewear

Originele designs uit Holland

Bloomdale Eyewear staat voor vrolijke en trendy kleuren, originele vormen en fijne details. Monturen die draagbaar zijn voor een breed publiek, maar toch ook nét even anders zijn. Onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardige en lichte materialen, wat zorgt voor comfortabel en lang draagplezier. Zo gebruiken we voornamelijk Mazzucchelli acetaat uit Italië, Japans stainless steel met een nikkelvrije coating en zachte siliconen neuspads uit Duitsland. 

Dutch designs Bloomdale Eyewear
Beursstand Bloomdale Eyewear op de OPTI in München 2020

Onafhankelijke opticiens en private label

Bloomdale Wereldwijd

Bloomdale Eyewear is in 2015 opgericht en inmiddels verkrijgbaar bij ruim 400 onafhankelijke verkooppunten in Nederland. Daarnaast worden onze brillen wereldwijd – ook private label – gedistribueerd aan 24 andere landen. En we groeien nog dagelijks! De brillen van Bloomdale Eyewear hebben originele vormen, diepe kleuren en levendige patronen, maar zijn tegelijkertijd commercieel en goed verkoopbaar tegen een scherpe prijs. Dat is precies wat onze monturen zo aantrekkelijk maakt!

Beursstand Bloomdale Eyewear op de OPTI in München 2020

Comfortabel en lang draagplezier

Optimale service en kwaliteit

Een goede kwaliteit is de basis. Onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardige en lichte materialen, wat zorgt voor comfortabel en lang draagplezier. Maar wat we net zo belangrijk vinden, is een hoog serviceniveau. We bieden twee jaar garantie op onze modellen, mogelijkheid tot zichtzendingen én leveren voornamelijk uit voorraad. Ook losse onderdelen worden dezelfde dag nog verzonden. En door middel van ons marketingmateriaal bieden wij opticiens optimale ondersteuning in de verkoop.

Design afdeling Bloomdale Eyewear

Maak kennis met ons team

Het team van Bloomdale Eyewear

Het team van Bloomdale Eyewear bestaat uit gedreven professionals die dagelijks verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, verkopen en verzenden van onze collectie dames- en herenmonturen. Maak kennis met ons team! We staan je graag te woord.

Armand van Lingen eigenaar Bloomdale Eyewear
Armand van Lingen
Eigenaar & Design

Armand@bloomdale.eu

Inga van Haren
Design

Inga@bloomdale.eu

Patrick Sliepen
Backoffice

Info@bloomdale.eu

Floris van Lingen
Sales Medewerker

Info@bloomdale.eu

Saskia Strobbe
Website & Support

Mobiel: +31 (0)6 4670 64 56 

Lambert van Druenen
Agent Zuid-Nederland

Mobiel: +31 (0)6 21 55 68 90

Raymond Busscher
Agent Noord-Nederland

Mobiel: +31 (0)6 4674 43 10

Sokhin Mong
Export Manager Azië

sokhin@bloomdale.eu

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk de veelgestelde vragen op onze service en FAQ pagina of neem contact met ons op. We helpen je graag!